Werkwijze

 

Het kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we jullie dag, de plannen en wensen tot in detail bespreken en doe ik een passend voorstel afgestemd op jullie verwachtingen en budget.

Een paar weken voor jullie huwelijk hebben we nog een goed telefonisch/skypegesprek over de naderende dag en aanvullingen. Rond deze tijd is er nog meer inzicht in het verloop van de trouwdag. We nemen de dagplanning nog eens goed door en bespreken nogmaals alle details.

De huwelijksdag

Eindelijk is het dan zover. De trouwdag is aangebroken. Deze dag is er voor jullie en het is de bedoeling dat je er intens van geniet. Als fotograaf probeer ik daarom zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven. En al ben ik duidelijk aan het fotograferen, dan nog trek ik geen aandacht. Vaak krijg ik achteraf te horen dat ik zo lekker onopvallend was.

Gedurende de dag fotografeer ik het liefst de momenten zoals ze gebeuren, met zo min mogelijk inmenging. Hierdoor ontstaat bij jullie en de aanwezige gasten een ontspannen sfeer waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Juist deze ontspannen sfeer levert de mooiste foto’s op van speciale, emotionele, leuke en grappige momenten.

De bruidsreportage

Een kleine uitzondering op mijn ‘onopvallendheid’ is als we de trouwreportage op locatie gaan maken. Dan treed ik meer op de voorgrond en samen wandelen we over de locatie(s). Hierbij stoppen we regelmatig om foto’s te maken. Omdat ik snel werk kunnen we meerdere locaties bezoeken.

De meeste bruidsparen houden niet zo van ‘poseren’ en dat probeer ik dan ook tot een minimum te beperken. De fotoshoot verloopt altijd vol enthousiasme en plezier en met een paar kleine aanwijzingen bereiken we altijd het gewenste resultaat.

Mijn voorkeur bij de fotoshoot gaat uit naar een mix van verschillende stijlen en sferen.Afwisseling van intieme en romantische foto’s met spontane reportagefoto’s. Portretfoto’s afgewisseld met een vleugje mode.